fbpx

Seo nedir

Seo nedir

SEO Nedir, Nasıl Yapılır ? ( 2019 & 2020)

SEO Nedir? : SEO Search Engine Optimization (SEO) yani Arama Motoru Optimizasyonu anlamını içeren kurallı yükselme oyunudur. Levent YURTSEVEN

SEO Dünyası  sürekli gelişiyor. Web sitemizi en üst seviyeye çıkarmak için beş yıl önce yaptığımız şeylerden bazıları artık çalışmıyor, hatta tam tersi,  bazıları artık organik trafiğinize ve konumlarınıza zarar verebiliyor. Bugün, internet pazarlamasında tamamen yeni ve  çılgınca görünen trendler var. 

2018 SEO’da büyük bir yıl oldu; mobil aramalar artık geleneksel masaüstü bilgisayarlardan daha sık gerçekleştiriliyor. Dahası, 2019’da sesli aramalar giderek daha popüler hale gelecektir. Şu anda, tüm mobil aramaların% 20’den fazlası sesli olarak yapılıyor ve bu sayı sürekli artıyor.

1 Ağustos’ta Google, 2013’den bu yana en önemli algoritma güncellemesini başlattı ve bu da ilk sayfadan birçok büyük siteyi gerilere  bıraktı ve daha önce popüler olan birçok SEO çalışması yeni nesil SEO ile birlikte hüsrana uğradı.

2018’de RankBrain ünlü oldu ve SEO uzmanları her sayfa, blog veya meta kod parçasını hazırlarken her zaman akılda tutmaları gereken bir yapa zeka sistemine olan ihtiyacı artık biliyorlardı.

2019, 2018’in çoğu eğilimi ile devam edecek. Bu yazımızda , 2019 ve 2020’de başarılı bir SEO için ve dolayısıyla organik trafik ve satışlarınız için gerekli olan en kritik faktörleri ele alacağız 

Başlamadan önce, her zaman önemli bir şeyi hatırlamalısınız – Google için en önemli, resmi olan  3 sıralama faktörünü biliyoruz ve bu veriler  çok değer verenler olarak görülüyor.

Peki Nedir Bu 3 Önemli Faktör?

1. İçeriğiniz
2. Backlinks 
3. RankBrain verileri 

Eğer sitenize burada açıklanan tüm olası modern rank faktörlerini uygularsanız ciddi anlamda başaralı olcağınızı söyleyebilirim. Ancak yine de içeriği zayıf, doğru miktarda kalite backlinki yok ve insanlar 2 saniye sonra siteden çıkıyorlarsa,  google’da başarı elde edemezsiniz. 

2019 ve 2020’de Başarılı SEO İçin Önemli Faktörler

1. Mobil Endeksiyon

Mobil Uyumlu  Web sitesi sürümleri artık masaüstü sürümünden daha önemlidir. Ve onunla nasıl yaşayacağımızı öğrenmeliyiz. Google Web Yöneticisi Merkezi bloguna göre, herhangi bir sayfayı indekslerken, arama motoru mobil versiyonuna daha fazla öncelik verir. Burası çok önemli! “Sürüm” derken, sayfanızın özellikle mobil cihazlar için tasarlanmış bir sürümünü kastetmiyorum. Bunu yapmanız tavsiye edilmez. 

Demek istediğim, sitenizin mobil duyarlı olması gerekiyor, garip yönlendirmeler ve “yalnızca mobil” alt alanlar olmadan tüm ekran çözünürlüklerine göre ölçeklendirilmesi gerekiyor.

Sitemizin keyifli bir mobil navigasyon deneyimine hazır olduğunu garanti etmek için ne yapmalıyız?

– Hız: Yükleme hızınızın tatmin edici olduğundan emin olun (bu masaüstü kullanımı için de geçerlidir). Bunu bir düşünün, parkın ortasındasınız, sıcak, güneşli bir gün, sadece önemli bir telefon görüşmeniz var ve işle ilgili sorularınız için bazı önemli verileri google’a götürmeniz gerekiyor. Arama sonuçlarında iyi görünümlü bir site bulursunuz, dokunun ve bekleyin. Ve bekle. Güneş ekranınızda parlıyor, aceleniz var, ama bu hala Java Scriptlerin kendine gelmesini  ve  resimler yüklüyor ibaresini beklemeye başlıyorsunuz. Bu siteyi sevmeyeceksiniz ve terk edeceksiniz. Rank Brain (bundan sonra bolca değineceğim) bunu tespit edecek ve kötü performans gösteren siteyi muhtemelen arama sonuçlarında sonsuza dek sahibinin hızını sabitleyene kadar düşürecek. 

– Uygun Tasarım:  Mobil kullanıcının en önemli verileri hızlı bir şekilde bulabilmesi ve bu sayfalara veya diğer sayfalara gitmekte zorlanmadığı şekilde dağıtılmalıdır. Bağlantılarınızı rahat parmak uçları için yeterince kalın yapın, öğelerin aralarında yeterli  mesafe  olduğundan emin olun ve en önemlisi” mesafe!”  Kaç kez, sitenin bir telefon sürümü için iğrenç derecede küçük ve birbirine yakın olan üzgün küçük bağlantılardan birine dokunmaya çalışırken bazı web sitelerini manuel olarak ölçeklendirmek zorunda kaldım. O yüzden bunu aklında tutmalısın. Kullanıcı, içeriğinizi okumak ve yönlendirmekle ilgili sorun yaşamamalıdır; Aksi halde, sıralamanız acı çekebilir. 

– İçeriği gizleme:  Geçenlerde, bir içeriği telefondan indirmeğe çalıştım;  baktğımda görünümünü beğenmedim ve nasıl indireceğimi  bilmiyordum. Ya da muhtemelen o anda çok tembeldim. “Her neyse, bu kısım o kadar önemli değil, neden cep telefonuma içeriği   indiremiyordum? Çünkü içerik gizliydi : )   işte bu olay  2019’da artık çalışmıyor. ( SEO 2020 içinde geçerli ) Mobil ilk indeksleme simdi, hatırladın mı? Duyarlı versiyondan bir şey gizlemek kesinlikle mantıklı değil. Bunun tersine, artık cep telefonuna daha çok çaba sarf etmeliyiz .

2. Kullanıcı Deneyimi

RankBrain Nedir? 
Google’da arama sonuçlarını işleyen, veri toplayan ve kullanıcılar için daha alakalı sonuçlar sağlayan yapay öğrenme özellikli yapay bir zeka sistemidir. 

Bunu açıklayalım:  Google,  her gün daha önce hiç görülmemiş arama sorguları çok olan yeni bi sistemi yanına almaya başladı.

Ve işte oyuna yapay zeka geliyor…

RankBrain, Hummingbird adındaki çekirdek Google algoritmasının yalnızca küçük bir kısmıdır ve insanların Google sonuçlarında belirli sayfalara nasıl tepki gösterdiğini her zaman analiz eder; hızlı bir şekilde tıklarlarsa ve sitede gezinmek için çok zaman harcarlarsa veya hemen bırakırlarsa yapay zeka sürekli bu durumu kontrol eder. Ayrıca RankBrain, hangi sitelerin işlenmesi zor sorguları için daha uygun olduğunu hesaplayan algoritmanın bir parçasıdır. 

Bir örnek verelim. 

SEO

Gördüğünüz gibi, Google bize doğru bir sonuç veriyor. Bu kadar kesin bir sonuç vermek birkaç yıl önce mümkün mü? Sanmıyorum Bu örnek RankBrain’in nasıl çalıştığının açık bir göstergesidir.

Öncelikle, gerçek anlamını bulmaya çalışan sorguyu yorumlar, ardından kullanıcıların bu algoritmayı, algoritmanın kendilerine verdiği ilk sonuç dalgasına nasıl tepki gösterdiğine bakarak onaylar. İçeriği okuyorlar mı ve geri dönmüyorlar mı? Bu sonuç aradıkları şey miydi? vb

 

– Başlığınızı ve meta tanımınızı dayanılmaz hale getirin. İlk hedefiniz, kullanıcının arama sonuçlarında sitemize tıklamasını sağlamaktır, bunu yapmak için en iyisi, kullanıcının anında dikkatini çekecek ve bu sayfanın içinde ihtiyaç duyduğu şey olduğunu söyleyen bir meta pasajı oluşturmaktır. Beş yıl önce, insanlar için değil, yalnızca Google için sıkıcı arama snippet’leri yazmak moda oldu.

Önemli olan bu bilgileri  SEO’ya nasıl uygularız?  Haydi Buyrun başlayalım… 

Armut satıyor musun? 

2019’da meta başlığı 

“Armut : Taze Yeşil Meyve online Satın Alın” gibi bir şey olmalı 

ama yıllar önce 

Armut satışı online” ile kaçabildiniz 

… ve hatta iyi bir sıralama elde edersiniz!

RankBrain ile olan etkileşiminiz, birileri sizi tıkladığında başlar. Arama snippet’leriniz kötüyse ve hiç kimse onları tıklamıyorsa, RankBrain hakkında düşünmenin hiçbir anlamı yoktur (ve genel olarak SEO’yu da unutun). 

Belirli bir anahtar kelime kümesinin peşinden gitmeyi bırakın. Bu nokta çoğunlukla içeriğinizle ilgilidir. Klasik yaklaşım neydi? Belirli bir kelime için sıralama yapmanız gerekiyordu ve bu anahtar kelimenin Başlık, Meta Açıklama, Meta Anahtar Kelimeler, H1 başlığı, giriş ve resim alt etiketinde olduğundan emin olmak için tamamen özel bir sayfa yazıyordunuz. Hepimiz bunu yapmayı bırakmalıyız. Bir anahtar kelime için sıralama yapmalısınız. Tamam sorun değil. Yine de içerik yazmalısınız, ancak tutkuyla yazın, zengin kelime hazinesi, varyasyonlar, eş anlamlılar, hayranlık uyandıran gerçekleri kullanın, kullanıcıların içeriğinizi sevmesini sağlayın ve anahtar kelimeler için çok fazla endişelenmeyin. RankBrain, her şeyi kolayca yorumlar ve kullanıcı arama sonuçlarında sayfanıza tıkladıktan sonra sayfanızı yararlı ve ilginç bulursa, istediğiniz anahtar kelime için iyi bir sıralama yapar. 

İnsanlar için yaz! Bu kısım bir öncekine benzer ancak yine de derinlemesine bir açıklama yapmaya değer. İnternet bizim için yapılır, insanlar, her gün bilgi ararız, bir şeyler öğreniriz, kendimizi eğlendiririz veya bir şeyler satın alırız. Her web sitesi bu ihtiyaçları karşılamaya çalışmalıdır. Yıllar önce, çoğunlukla arama motorlarını kandırmak için yazılar yazdık. Onlara “Hey, bak ne kadar içeriğe sahipsem bakalım, işte İstanbulda’da akıllı telefon şarj cihazlarını tüm popüler arama anahtar kelimelerle satma konusundaki dev metin. İşte bana sıralama!” : )

Ve işe yaradını sandınız. 10px harf boyutunda yapıştırılan ve anahtar kelimelerle doldurulmuş büyük paragraf öbekleri içeren büyük sıkıcı metniniz Dünya üzerindeki hiçbir insan tarafından asla okunmadı, ancak konumlarınızı ve bazı organik trafiği aldınız.

Fakat zaman değişti. Google, web yöneticilerinin insan gereksinimlerine yönelik olarak çalışmasını istiyor ve algoritmalar hakkında düşünmüyor. Bir kez daha, İstanbul’da sattığınız şarj cihazları hakkında tutarlı bir metin yazmalı, doğru biçimde biçimlendirmeli, resimler ve eğlenceli gerçekler koymalı, kullanıcıların içeriğinizi sevmesini ve hatta paylaşmasını sağlamalısınız. RankBrain, insanların makalenizi beğendiğini ve onu okuduğunu algılar ve sizi sıralamada yukarı atarsınız. Ve emin olabilirsin; Size uygun anahtar kelimeler için sıraya dizmeksizin tüm metni doldurmadan yerleştirmek yeterince akıllıca.

3. Video Üretin

Hangi arama motorunun şu anda en popüler ikinci olduğunu biliyor muydunuz? Eh, bu bölümün başlığını yeniden okumak, tahmin etmek oldukça kolaydır. Açıkçası Yahoo değil, ne de Bing (Microsoft alakalı olmak için elinden geleni yapsa da). Peki, Youtube şu anda ikinci en popüler arama motorudur. Nedenini bilmek ister misiniz? Çünkü insanlar okumayı sevmiyor. Neden televizyonlar popülerliğini günümüzde geri aldı? Çünkü her zaman arkaya yaslanmak ve bazı görsel içerikleri okumaktan daha kolay. Bizim doğamızda, milyonlarca yıl insan ve atalarımız çevrelerindeki bilgileri görsel olarak algılamışlardı ve sadece yaklaşık 5 000 yıl önce yazıyı icat ettik. Milyonlarca yıllık evrim ile karşılaştırıldığında bu 5 000 yıl hiçbir şey değildir, bu yüzden evrimsel olarak okumaya alışkın değiliz, daha fazla gözlemlemekten hoşlanırız.

SEO’ya geri dönelim. Yetkili kaynaklara göre, 2021 yılına kadar internet trafiğinin% 90’i çevrimiçi videolar olacaktır . Nedenini açıklamak, yukarıda açıkladığım nedenlerden ayrı olarak, şimdi akıllı telefonları ne kadar kullandığımızı da unutmayalım, telefonda bir şeyler okumak yerine, ilgilendiğiniz konuyla ilgili bir video izlemek daha güzel.

Peki, çevrimiçi pazarlamacılar olarak ne yapmalıyız? İşte sizin için basitleştirilmiş kılavuz:


1. Youtube’dan bir kanal alın 
2. Bir kamera satın alın (veya telefonunuzun kamerası yeterince iyiyse bir tripod) 
3. Etrafında iyi bir arka plan ve gürültü olmadan güzel bir yer bulun 
4. Video çekin! 

Videonuzun konusu işinizle yakından ilgili bir konu olmalı, kullanıcıların okumaya istekli olmaması durumunda alternatif olarak makalelerinize ekleyebileceğiniz bir konu olmalıdır. 

Bunun yerine, açıklamanızı izleyebilirler. 

Muhtemelen videoyu düzenlemeyi düşünüyorsunuz; senin için çok fazla bela gibi görünüyor. Hiç problem yok. Günümüzde sezgisel ve anlaşılır yapılan binlerce harika video düzenleme aracı var, hatta bazıları bedava. Tek yapmanız gereken, ona biraz çaba sarfetmek ve yeni bir şeyler öğrenmek; o kadar zor değil.

Videonuz düzenlendiğinde, onu kanalınıza alın ve SEO’yu unutmayın, Youtube da bir arama motorudur!

– You Tube için Başlık bilgilendirici olmalı 
– Açıklama, genellikle yazdığımız web sitesi meta açıklamasına benzer bir şey olmalıdır – yararlı ve bazı anahtar kelimeler içerir. Ancak fark burada, iletişim bilgileri ve hatta web sitenize veya sosyal medyanıza bağlantılar gibi daha fazla bilgi koyabilirsiniz. 
– Ayrıca videonuza meta anahtar kelimeler ekleyebilir, Google onları SEO sinyali olarak devre dışı bırakabilir, ancak Youtube bu faktörlere sahiptir ve kullanıcıları aktif olarak videolarına etiket eklemeye teşvik eder. 
– Ve elbette önizleme görüntüsü. Birçok kişi bu kısmı unutuyor, ancak bu şart. Önizleme görüntüsünüzü olabildiğince su sıçramalarına sokmaktan korkmayın, ancak kullanıcıya videodan ne bekleyeceğini, videoya tıklaması için gereken her şeyi söyleyen büyük kelimeler kullanın.

  • En Önemlisi ise You Tube  Arama motorunda daha önce aranılan anahtar kelimeleri ( Önerilenler )  #hastag olarak video açıklamanıza ekleyin.

Ve bu kadar. Artık videonuzu siteye gömebilir ve görünümleri alabilirsiniz.


Güzelce Hazırlanan  Youtube kanalına sahip olmanın avantajları:


1. Artan Bekleme süresi – Kullanıcıların sayfalarınızda ne kadar süre  kalacağını yapay zeka tespit ettiğinden videolarınızı web sitenizin sayfalarına yerleştirin. Videolarınızı web sitenizden izlerlerse, Google onu algılar ve arama sonuçlarında yükseltir. 

2. Yeni ziyaretçiler, dolayısıyla potansiyel müşteriler, sitenize Youtube’dan geliyor. Video verileriniz yeterince iyiyse ve konu insanlar için uygunsa, sizi doğal olarak bulacaklar ve açıklamasındaki bağlantılarla web sitenize geleceklerdir. 

3. Youtube’dan gelen gelir. Unutmayın, iyi bir dönüşüm elde ederseniz, Youtube’da gerçek para kazanabileceğinizi unutmayın. Yüz bin görünüm size yaklaşık 30 $ gelir getirebilir (bu çok yaklaşık bir veridir ve en çok görüntülenen ülkeye bağlı olarak çok değişebilir).

Görebildiğiniz gibi, Youtube prodüksiyonuna zamanınızı ve çabanızı harcamak için birçok neden var, bu fırsatı kaçırmayın  her yıl daha fazla rakip var. 

4. Sesli Aramalar

Ses aramanın tam olarak ne olduğu ve arkasındaki teknoloji nedir hakkında konuşarak derinlemesine konuşabiliriz, ama bunları ilerde anlatmak istiyorum. SEO’ya odaklanacağız, 2020 yılına kadar, tüm aramaların% 60’si sesli aramalar olacak, web sitelerimizi bunun için nasıl hazırlarız? 

Genel olarak, sesli arama özel sorulara cevap vermekle ilgilidir. Bugün hava nasıl olacak? TÜRKİYE ‘nin 10. başbakanı kimdi? Köpeklerin yiyemediği yiyecekler hangileridir? 

Her gün insanlar telefonlarına veya ev asistanlarına benzer sorular soruyorlar ve bize cevap veriyorlar. Bu cevaplar nereden geliyor? Bunlar, algoritma (daha iyi RankBrain, demek?) Cevabı alakalı ve güvenilir olmaktan geçiyor. 

5. Uzmanlık, Yetki ve Güvenilirlik

Google, içeriğinizin kalitesini daha fazla önemsemeye başladı. İşletmeniz örneğin bilim veya tıp gibi ciddi konularla ilgiliyse, Google sitenizde yazılan her şeyin doğru ve güvenilir olduğundan emin olmak ister. Algoritma kesin değilse, sıralama almana izin vermez. Aksi takdirde, insanlara ciddi sonuçlar doğurabilecek bir şey hakkında “sahte haberler” verme riski vardır.

Bu yüzden emin olun:

– Tüm içeriğiniz, şeyleri bilen biri tarafından yazılmıştır. 
– Bu yazıyı kimin yazdığını ve mümkünse niteliklerini koyduğunu ayrıntılı olarak açıkladığınız her makalenin altına ayrıntılı bir “yazar kutusu” koydunuz 
– Gizlilik politikasına ve Kullanım Koşulları sayfalarına sahipsiniz 
– Ayrıntılı “Hakkımızda” sayfası fiziksel adres, telefon vb.

6. Eşsiz İçerik

İnternet’te bilgi paylaşan ilk kişi sizsiniz. Mars’a seyahat eden ilk kişi sizsiniz ve orada harika fotoğraflar çektiğinizi hayal edin. Sonra Dünya’ya geri dönersin ve bu resimleri bloguna gönderirsin. Bu Benzersiz Veri, daha önce kimsenin görmediği bir şey. Bloglarınızın ne kadar popüler olacağını söylemenize gerek yok. Elbette, bilimsel veriler, istatistikler, vs. gibi bazı veriler de olabilir. Daha önce bilinmeyen ya da görülmeyen her şey. Bunun gibi benzersiz içerik Google için değerli bir şeydir ve sizi çok fazla organik trafik elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Seo içerik ile alakalı daha fazla bilgiye ulaşmak için hemen https://leventyurtseven.com/icerik-seo-icin-neden-onemli/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

 

7. Ölü Sayfalar, Başarınızdan sonra geliyor

Siteniz eskiyse, muhtemelen kendilerinde bazı bilgiler içeren birçok sayfa vardır. Bunlar, içeriği iyi olmayan küçük sayfalar olabilir. 20 yıl önce bir nedenden dolayı yazdınız ve sonsuza dek varmış gibi, kimse okumuyor ve hiç kimse bu sayfaları ziyaret etmiyor. 

Siz de: 
1. Bu içeriği unuttunuz. 
2. Bazı ekstra içerik SEO’nuza zarar veriyor. 

Google’ın John Muller’ına göre SEO’ya zarar verebilirler. Kötü ve popüler olmayan sayfalar, web sitenizin performansını arama motorlarında aşağı sürükler.
Google, bazı sayfalarınızın hiç kimsenin umursamadığı ve hiç kimsenin okumadığı düşük kaliteli içeriğe sahip olduğunu ve algoritmanın bu sitenin çok fazla kötü, popüler olmayan içeriğe sahip olduğunu görüyor. Neden trafik alma şansı vermeliyim?” kullanıcılara beğenecekleri ve tamamen okuyabilecekleri sayfaları vermeleri daha iyi. ” Bu mantık kusursuz.




Öyleyse ne yapabiliriz?


1. Birkaç küçük sayfayı birde birleştirin. Ancak, lütfen, bulmacanın bu parçaları birbiriyle ilişkili olmalı, arabaları, video oyunlarını ve pasta tariflerini tek bir sayfada birleştiremezsin, daha da kötüleştirir. Örneğin, yapılacak en doğru şey, HONDA ve MAZDA ile ilgili iki küçük sayfayı, “En İyi Japon  otomobil markaları” adı verilen daha büyük bir sayfada birleştirmek olacaktır. Ne dediğimi anladın mı? 

2. İçeriği geliştirin. Daha anlamlı hale getirin, dili geliştirin, daha fazla bilgi ve veri koyun, fotoğraflar, videolar ekleyin, başlıkları daha iyi hale getirin, metninizi doğru biçimde biçimlendirin. İnsanların okumasını ve sevmesini sağlamak için her şey. 

3. Kötü kısa içeriği birleştirmek veya geliştirmek için bir yol yoksa;  Sadece SİLİN!

Evet, bir şeyi yok etmek, iyileştirme sağlayabilecek bu eşsiz fırsat. Açıkçası zayıf içeriğin ortadan kaldırılmasının site SEO performansını nasıl geliştirdiğini bize gösteren çok sayıda vaka çalışması vardır. Bu yöntem aynı zamanda Google’ın kıdemli Webmaster Trendleri Analisti John Mueller’in çalışması olarak da doğrulandı.

İşte,  Konu Başlığımda’da belirttiğim gibi YENİ NESİL SEO 2019 – 2020 Sırları Bunlar : )

Levent YURTSEVEN  

 

 

 

 

 

 

About Levent YURTSEVEN

Dijital Pazarlama Uzmanı Aynı zamanda Yurtseven Teknoloji Dijital pazarlama ve İnternet Reklam Ajansı kurucusudur.

Check Also

Yeni çağın ihtiyaçlarına uygun iş fikirleri

 Yeni meslek gruplarına ihtiyacımız var. Size, geleceğin mesleklerinden bazılarını sunuyorum. Online Kişisel Antrenör: “Evden çıkmadan fit …

40 comments

  1. Aynı sektöre ve benzer içeriklere farklı ışık tutmanız müthiş. Elinize sağlık Levent Bey, bilmeyenler için detaylı bilgiler içeriyor.

  2. Seo nedir çok güzel şekilde özetlenmiş. SEO’nun açılımına kadar vermeniz çok hoşuma gitti tebrikler..

  3. Yazılarınızın devamını diliyorum. Çok yararlı gerçekten

  4. Kaliteli içerik olmuş

  5. Valla süper bir makale olmuş.. altın değerinde mantıklı ve güzel veriler. Başarılarınızın devamını SEO konusunda dilerim. SEO nedir.:) Seo nasıl yapılır? , Seo 2020, SEO 2019 verilerine ulaşmak için bende sizin için hiraz SEO yapayım dedim . Teşekkürler :)))

  6. Harika bir bir yazı olmus. Tebrikler

  7. kübra türkoglu

    seo ve sem bilginiz harika

  8. Merhabalar Levent,

    Google arama motorunun Mart 2019 (Florida 2.0) Güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne amaçla yapılmış olabilir sizce, yorumlarınızı bekliyor olacağım.

    Saygılarımla.

    • Levent YURTSEVEN

      Merhaba Kadir Bey,

      Mevcut güncellemenin tüm bölgelerdeki işletmeleri nasıl etkilediğini görmek için gerçek vaka incelemelerini araştırmaya devam ediyorum ve defalarca kez kontrol ediyorum.

      Şuana kadar yaptığım ciddi çalışmalarda ilk test ve analiz sonuçları bana şunları verdi;

      * Yüksek arama hacmine sahip ticari anahtar kelimelerdeki sıralamalarda bazı büyük düşüşleri tespit ettim.

      * Şimdilik Hız ( Çekirdek ) ve Alaka Düzeyi İçeriklerin daha üst sıralarda olacağı izlenimleri veriliyor.

      * Video içeriklerin daha ön planda olacağını seziyorum. Çünkü, artık blog dünyası doldu. Bunu da Anasayfaya artık 4 adet video alanı geldiğini tespit ettiğim için söylüyorum.

      Florida 2.0’ın ülke, bölge veya ülke ne olursa olsun, web sitelerini etkileyen küresel bir güncelleme olduğunu bulmak için birçok ülke ve dil üzerinde araştırmalarada başladım.

      Şuan için, İlerleyen günlerde, bu güncellemenin Google sıralamasını nasıl etkilediğini daha kapsamlı analiz raporlarım geldiğinde yorumlamak istiyorum.

      Saygılarımla.

  9. Harika Çalışmalar

  10. samet Balcı

    Bunca Yıl Seo Bildiğimi Sanıyordum. Levent beyden ilk defa duyduğum seo araçları ve taktiklerle ciddi derecede yükselme ve performans aldım.Teşekkürler Levent Yurtseven

  11. web sitem için inanılmaz faydalı oldu tesekkürler.. ellerine sağlık

  12. Umut Efe Korkmaz

    Gerçekten mükemmel, işinin uzmanı kaliteli ve başarılı. Başarılarının Devamını Dilerim..

  13. Can Altınsyo

    Dijital pazarlamada doğru adres

  14. Onur samet binice

    İşinin en iyisi cok guzel işler yapiyosun abi kolay gelsin

  15. gerçek bir dijital pazarlama uzmanı

  16. başarılarınızın devamını dilerim

  17. Başarılarınızın devamını dilerim Levent Bey

  18. Tebrik ediyorum, Çok harika tespitlerin ile beraber tecrubelerin seni daha yuksek kalitede sonuclar netice verecegine inaniyorum.Basarilarinin devamini diliyorum.
    iyi calismalar…

  19. İşinde uzmanlaşmış, çok başarılı bir arkadaşımız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir